Κάντε τον «πρώτο σας χορό» αξέχαστο με 10 tips


Ο DJ καλεί το όνομά σας και σας ζητά να κατευθυνθείτε προς την πίστα. Στέκεστε εκεί με το σύζυγό σας, κάτω από τα φώτα, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι μαζεμένοι τριγύρω. Ήρθε η ώρα για τον πρώτο σας χορό! Σιγουρευτείτε πως θα είναι ένας χορός που θα θυμάστε για πάντα, ακολουθώντας τα παρακάτω, χρήσιμα tips.

Ξεκινήστε το party

Ειδικά αν αισθάνεστε άβολα την ώρα που βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν σας αρέσει τόσο όλο αυτό το σκηνικό, μπορείτε να χορέψετε με τον σύντροφό σας ένα μέρος μόνο του κομματιού στο κέντρο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο κομμάτι για να βάλετε και τους καλεσμένους σας στον χορό!

 

Η εξάσκηση τελειοποιεί

Από την άλλη, αν είστε από εκείνους που λατρεύουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής, μπορείτε να μάθετε κάποιες κινήσεις από έναν επαγγελματία ή απλά να βγάλετε τα έπιπλα από τη μέση του σαλονιού και να κάνετε λίγη «προπόνηση». Πειραματιστείτε! Με αυτή τη μίνι πρόβα θα σας φύγει και το άγχος για τη μεγάλη μέρα.

 

Κάντε μία πρόβα στο σπίτι σας.

 

Προβάρετε τα παπούτσια σας

Ο συνδυασμός μίας καινούριας σόλας παπουτσιού και ενός πατώματος που γλιστράει, είναι ο χειρότερος εφιάλτης του πρώτου χορού του ζευγαριού. Αν δεν θέλετε να έχετε κάποια δυσάρεστη έκπληξη, δοκιμάστε από πριν να χορέψετε με τα παπούτσια που θα φορέσετε την ημέρα του γάμου σας. Και -να ξέρετε- ότι τα τακούνια επηρεάζουν πραγματικά την ισορροπία μας. Προσοχή!

 

Αποφύγετε τα ευτράπελα με το νυφικό

Βάλτε στο σπίτι το νυφικό σας και χορέψτε. Εκτός από τα παπούτσια και το νυφικό μπορεί να σας κάνει ζαβολιές εκείνη τη μέρα αν δεν το έχετε προβάρει. Έχετε απλά στο νου σας να μην πατήσετε με τα τακούνια το φόρεμα και να μην «βγείτε» από ένα στράπλες νυφικό την ώρα που χορεύετε.

 

Επανασυνδεθείτε ως ζευγάρι

Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι μέχρι τη μεγάλη μέρα και γι’ αυτό να χάνετε λίγο την επαφή ο ένας με τον άλλο. Σκεφτείτε να κάνετε μαθήματα για τον πρώτο σας χορό (ή και γενικά). Έτσι, δεν θα είστε απλώς πιο σίγουροι πάνω στην πίστα, θα αφιερώσετε και περισσότερο χρόνο στο «μεταξύ σας». Θα επανασυνδεθείτε.

 

Ξεκινήστε μαθήματα σε μία σχολή χορού.

 

Απλά τα πράγματα

Με τόσα πράγματα που έχετε να σκεφτείτε για την ημέρα του γάμου σας, δεν θέλετε να ανησυχείτε και για να θυμάστε μία μεγάλη ή δύσκολη χορογραφία. Κάντε κάτι σύντομο και γλυκό.

 

Ξεχάστε τις ατέλειες

Μην ανησυχείτε για το αν θα κάνετε λάθη, κανείς δεν ξέρει τη χορογραφία (αν υπάρχει) εκτός από εσάς τους δύο. Συνεχίστε ό,τι και αν συμβεί και απλά απολαύστε τη στιγμή.

 

Μουσική που σημαίνει κάτι

Επιλέξτε ένα τραγούδι που σημαίνει κάτι για τους δυο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε κάτι που μπορεί αρχικά να φαινόταν τρομακτικό ή και περιττό για τη μέρα του γάμου σας.

 

Μην μπερδευτείτε

Βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει στον DJ τη σωστή έκδοση του τραγουδιού που έχετε επιλέξει. Θέλετε να ακούσετε το κομμάτι που έχετε κάνει πρόβα, όχι κάποιο περίεργο remix!

 

Ο DJ πρέπει απαραίτητα να έχει τη σωστή εκδοχή του τραγουδιού.

 

Η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη

Όταν φτάσετε στην πίστα για να χορέψετε, κανείς δεν θα περιμένει να δει επαγγελματίες χορευτές. Εσείς και ο σύντροφός σας, έντονα συναισθήματα, αγάπη. Μόνο αυτά χρειάζονται. Μόνο εσείς και η επιθυμία σας να διασκεδάσετε φτάνουν για να κάνουν τον χορό σας μοναδικό.

 

by Βάσια Καττή