Γιατί πρέπει να κάνετε γαμήλια δεξίωση με ζωντανή μουσική


Η μουσική στο γάμο σας πρέπει να είναι προσωπική, να σημαίνει κάτι για εσάς και ταυτόχρονα να αρέσει και στους -περισσότερους- καλεσμένους σας. Ο καλύτερος τρόπος για να τα πετύχετε όλα είναι με μία φανταστική μπάντα και ζωντανή μουσική. Θέλετε να μάθετε γιατί? Συνεχίστε την ανάγνωση.

 

Απαράμιλλη ατμόσφαιρα

 

Ακόμη και αν προσλάβετε έναν κορυφαίο DJ που παίζει τα αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών με κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό, οι ήχοι που θα ακούτε και τα συναισθήματα που θα βιώνεται δεν θα πλησιάζουν καν αυτά που θα ακούγατε και θα νιώθατε με τη ζωντανή μουσική. 

 

Η ενέργεια και η παρουσία μίας μπάντας δεν θα κάνει τη μουσική απλώς να αναμειχθεί με το σκηνικό. Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα νιώθετε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα, την ενέργεια των μουσικών να πλημμυρίζει τον χώρο. Ακόμη και αν δεν είναι το αγαπημένο σας στιλ μουσικής, η ατμόσφαιρα σε ένα live είναι πάντα ανεβαστική.

 

Ασύγκριτη επιλογή

 

Μιλώντας για αγαπημένα στιλ, οι πιθανότητες να βρείτε μία μπάντα που να παίζει την αγαπημένη σας μουσική είναι μεγαλύτερες από το να βρείτε έναν DJ που κάνει το ίδιο. Μπορεί, άλλωστε, να έχετε ήδη μερικές μπάντες κατά νου. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι DJ δουλεύουν με ένα συγκεκριμένο σύστημα τη μουσική τους, το οποίο απαιτεί να περνάνε από διάφορα είδη. Πράγμα που μπορεί να μην θέλετε με τίποτα τη μέρα του γάμου σας, ειδικά αν αγαπάτε ένα συγκεκριμένο είδος -και απεχθάνεστε κάποια άλλα. 

 

Αναμφισβήτητη διασκέδαση

 

Αν κάτι μπορεί να κάνει τους καλεσμένους να σηκωθούν από τα τραπέζια τους και να συμμετέχουν στο πάρτι, αυτό είναι μία πραγματικά καλή μπάντα. Και οι μπάντες που παίζουν σε γάμους ξέρουν πώς να ξεσηκώνουν το πλήθος. Θα καταλάβουν αμέσως τι αρέσει περισσότερο στους καλεσμένους και θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, ώστε το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά.

 

Όλοι -από τον ζιζάνιο ανιψιό μέχρι την λιγότερο δραστήρια γιαγιά- θα απολαύσουν τη ζωντανή μουσική. Μην ξεχνάτε ότι οι μουσική σε ένα live αλληλεπιδρούν με τον κόσμο και έτσι κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των καλεσμένων.

 

Απερίγραπτος ρομαντισμός

 

Η ζωντανή μουσική είναι πολύ προσωπική. Σε ένα σκηνικό όπως αυτό του γάμου, που τα συναισθήματα είναι έτσι κι αλλιώς έντονα, η ζωντανή μουσική θα μιλήσει στις καρδιές σας. 

Και όταν θα ακούσετε live το τραγούδι για τον πρώτο σας χορό? Πιστέψτε μας, δεν συγκρίνεται. Η μπάντα παίζει το τραγούδι αποκλειστικά για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι, αν έχετε άγχος για τον πρώτο σας χορό, η μπάντα θα σας συντροφεύει, θα έχετε αυτήν την αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι πάνω στη σκηνή και όλα θα γίνουν μεμιάς ευκολότερα.

 

Ατελείωτες δυνατότητες

 

Η μπάντα που θα προσλάβετε δεν είναι απαραίτητο να μείνει μόνο στη γαμήλια δεξίωση. Μπορείτε να ζητήσετε από τους μουσικούς να σας συντροφεύσουν και κατά τις προετοιμασίες στο σπίτι ή και έξω από την εκκλησία, την ώρα που φτάνει η νύφη και την ώρα που φεύγετε από τον ναό, πλέον σαν νιόπαντροι. 

 

Αυτοί ήταν μερικοί από τους αγαπημένους μας λόγους για τους οποίους η ζωντανή μουσική μπορεί να απογειώσει το πάρτι του γάμου σας. Αν σας πείσαμε, κλείστε αμέσως την μπάντα σας!

by Βάσια Καττή