Γαμήλια δεξίωση: 5 Ιδέες εμπνευσμένες από τον βασιλικό γάμο


Η δεξίωση που ακολούθησε μετά τον βασιλικό γάμο απλά ακούγεται σαν την καλύτερη δεξίωση γάμου ever και μας φαίνεται απόλυτα λογικό να θέλετε να ενσωματώσετε λίγη από τη μαγεία της και στο δικό σας πάρτι.

 Ενώ δεν ήμασταν καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, είμαστε ευγνώμονες που οι λεπτομέρειες από το πάρτι του ζεύγους είδαν το φως της δημοσιότητας. Και, φυσικά, δεν μας απογοήτευσαν. Επικές προπόσεις? Να είστε σίγουροι. Πυροτεχνήματα? Φυσικά. Ιδιαίτερο φαγητό? Το μόνο σίγουρο.

 

 

Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι, ούτε ο χώρος που έκαναν αυτό το πάρτι να ξεχωρίσει. Ήταν οι δημιουργικές πινελιές που έβαλε το ζευγάρι στη μέρα. Από το signature cocktail  εμπνευσμένο από την πρώτη τους συνάντηση, μέχρι τα burgers λόγω της καταγωγής της νύφης από την Αμερική, είναι ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν και ο Χάρι, όπως κάθε νύφη και γαμπρός, ήθελαν να δείξουν τον χαρακτήρα τους σαν ζευγάρι μέσα από τη δεξίωση του γάμου τους και αυτό το κατάφεραν με ιδιαίτερες, προσωπικές πινελιές.

 

Αυτό είναι πολύ καλό για εσάς, γιατί, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τον Elton John για να διασκεδάσει τους καλεσμένους σας στη γαμήλια δεξίωση, μπορείτε όμως να αντιγράψετε τις 5 δημιουργικές ιδέες που ακολουθούν στη συνέχεια του άρθρου. Φυσικά δεν θέλετε να «μιμηθείτε» τον Χάρι και τη Μέγκαν, όσο δελεαστικό και αν ακούγεται. Ο γάμος σας και η γαμήλια δεξίωση έχουν να κάνουν με το να μοιραστείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους την αγάπη σας, τη σχέση σας, τα όνειρά σας και την υπόσχεση ότι θα αγαπάτε ο ένας τον άλλον για πάντα -είτε είστε της βασιλικής οικογενείας είτε όχι!

 

Signature Cocktail

Signature Cocktail

Όπως η Μέγκαν και ο Χάρι, μπορείτε να δημιουργήσετε χαρακτηριστικά, ξεχωριστά cocktails για τη δεξίωση του γάμου σας. Το βασιλικό ζεύγος σέρβιρε ρούμι και τζιν, έτσι κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας ποτό ως βάση για τα cocktails σας. Σιγουρευτείτε ότι θα δώσετε ένα ιδιαίτερο όνομα στο cocktail που θα σερβίρετε, όπως ακριβώς έκαναν και αυτοί: «When Harry Met Meghan»!

 

Tequila Bar

Tequila Bar

Ακούσαμε ότι υπήρχε ένα tequila bar και ότι, σε κάποια φάση, ο κ. Clooney ανέλαβε τον ρόλο του... bartender. Αν και δεν γνωρίζουμε αν αυτό αληθεύει, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η tequila μπορεί να κάνει κάθε πάρτι πιο διασκεδαστικό. Σκεφτείτε το, λοιπόν!

 

Παγωμένες Μπύρες & Burgers

Παγωμένες Μπύρες & Burgers

Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να πεινάνε! Αργά το βράδυ και ενώ το γλέντι συνεχίζεται, μπορείτε να σερβίρετε παγωμένες μπύρες με mini burgers (όπως έκανε και το βασιλικό ζεύγος!). Ποιος μπορεί να πει όχι σε κάτι τέτοιο?

 

Candy Snacks

Candy Snacks

Ακούσαμε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν σέρβιραν μπουκίτσες από... «μαλλί της γριάς» στη γαμήλια δεξίωση, άλλη μία απόδειξη ότι το ζευγάρι ήθελε να ευχαριστήσει το παιδί που κρύβουν μέσα τους οι ίδιοι αλλά και οι καλεσμένοι τους. Επιλέξτε ένα όμορφο μπολάκι για να το σερβίρετε και συνδυάστε το με σαμπάνια.

 

Πυροτεχνήματα

Πυροτεχνήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά τελείωσε με πυροτεχνήματα και, αν θέλετε κι εσείς ένα touch υπερβολής στη δεξίωση του γάμου σας, είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε εύκολα να κάνετε!

 

 by Βάσια Καττή