Τι πρέπει να υπάρχει στο μενού της γαμήλιας δεξίωσης σύμφωνα με το Pinterest


Αν είστε από τα ζευγάρια που αγαπούν το φαγητό και ξέρουν από καλό φαγητό, μάλλον έχετε ήδη άπειρες ιδέες, για τους υπόλοιπους όμως είναι κάπως δύσκολη η επιλογή του φαγητού των καλεσμένων στη δεξίωση της μεγάλης μέρας. Πέρα από αλλεργίες και διαιτητικές προτιμήσεις, οι περισσότερες νύφες επιθυμούν να σερβίρουν ξεχωριστά πιάτα, τα οποία και θα λατρέψουν οι καλεσμένοι τους.

Το Pinterest, το κατάλληλο μέρος για ατελείωτες ιδέες, δημοσίευσε το ετήσιο Wedding Report του και σε αυτό συμπεριέλαβε φανταστικά πιάτα τα οποία φυσικά μπορείτε κι εσείς να βάλετε στο μενού της δεξίωσης του γάμου σας. Η γενικότερη τάση για το 2018 απομακρύνεται από τα λεγόμενα «δύσκολα» πιάτα και προσανατολίζεται σε πιο εύκολα φαγητά (ναι, η πίτσα είναι στη λίστα!). Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε υπέροχες ιδέες και να αρχίσετε να σχεδιάζετε και το δικό σας μενού.

 

Πίτσα

Κι όμως, ολοένα και περισσότερα ζευγάρια σερβίρουν πίτσα στη δεξίωση της μεγάλης μέρας και η αναζήτηση στο Pinterest αυξήθηκε κατά 120%. Αυτή η εύκολη επιλογή δεν είναι μόνο από τα πιο αγαπητά φαγητά, είναι και εξαιρετικά οικονομική λύση. Σκεφτείτε να κάνετε έναν γάμο με «ιταλικό» θέμα και να σερβίρετε πίτσα για όλα τα γούστα. Οι συγγενείς και οι φίλοι σας θα το λατρέψουν.

 

Vegan επιλογές

Vegan επιλογές

Είτε είναι θέμα διατροφικών επιλογών είτε όχι, οι vegan επιλογές είναι αρκετά δημοφιλείς για το μενού της γαμήλιας δεξίωσης. Αυτά τα πιάτα θα ικανοποιήσουν σίγουρα τους χορτοφάγους και vegan καλεσμένους σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας δώσουν την ευκαιρία να φανείτε καινοτόμοι και δημιουργικοί. Με όλα αυτά τα φωτεινά χρώματα των λαχανικών, το σερβίρισμα και τα στησίματα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

 

Pretzel bars 

Pretzel bars

Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε ένα γευστικό σνακ, το οποίο μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα open bar. Τα pretzel bars συγκεκριμένα, είναι τάση, αφού οι σχετικές αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 343%. 

 

Late night snacks 

Late night snacks

Οι έξυπνες νύφες στρέφουν την προσοχή στους καλεσμένους τους και φροντίζουν να τους κρατούν ικανοποιημένους στη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Αυτό σημαίνει ότι προνοούν ώστε να τους προσφέρουν και κάποια... μεταμεσονύχτια snacks, τα οποία και θα τους δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσουν να χορεύουν όλο το βράδυ! Οι αναζητήσεις για late night snacks στο Pinterest παρουσίασαν μία αύξηση της τάξης του 236%.

 

Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις του Pinterest για το μενού της γαμήλιας δεξίωσης? Θα ενσωματώσετε κάποια και στο δικό σας μενού ή θα προτιμούσατε πιο κλασικές επιλογές?

 

 by Βάσια Καττή