Πώς μπορείτε με τα τραπεζομάντηλα να αναβαθμίσετε το ντεκόρ της γαμήλιας δεξίωσης


Επιλέξατε τα λουλούδια, τη μουσική και ένα λαχταριστό μενού, αλλά λείπουν ακόμη πολλά πράγματα για να ολοκληρωθεί η οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης. Ψάχνετε αυτή την τελευταία πινελιά, που θα πάει το ντεκόρ του χώρου σε άλλο επίπεδο? Έχουμε ένα μυστικό για εσάς: Είναι τα τραπεζομάντηλα. Τα σωστά τραπεζομάντηλα μπορούν να σας βοηθήσουν με το να δέσουν όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες μαζί και να δημιουργήσουν ένα συνεκτικό στιλ και μια ολοκληρωμένη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Όταν σκέφτεστε τον σχεδιασμό της δεξίωσης του γάμου σας, ποια είναι η μεγαλύτερη επιφάνεια με την οποία μπορείτε να παίξετε? Η απάντηση? Τα τραπέζια, φυσικά! Επίσης τα τραπέζια είναι το μέρος όπου ο καλεσμένοι σας θα περάσουν την περισσότερη ώρα τους, επομένως η επιλογή του σωστού τραπεζομάντηλου είναι αρκετά σημαντική. 

 

Σκεφτείτε το: Στο χέρι σας είναι να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των συγγενών και των φίλων σας κατά τη διάρκεια του δείπνου. Όλες οι λεπτομέρειες στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης γίνονται η τέλεια ευκαιρία για να δείξετε την προσωπικότητά σας σαν ζευγάρι. Έχετε μία βραδιά για να το καταφέρετε! Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία, τέτοια που θα κάνει τους καλεσμένους σας να μιλούν για αυτήν για πολύ καιρό μετά το τέλος της βραδιάς.  

 

Οι μικρές προσθήκες πάνω στο τραπέζι μπορούν να σας βοηθήσουν να δείξετε πόσο δημιουργικοί είστε. Μπορείτε να μπερδέψετε χρώματα και υφάσματα για ένα πιο ιδιαίτερο look.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε υπέροχες ιδέες. Απλά ακολουθήστε τα tips των ειδικών.

 

«Να ξέρετε τι χρειάζεστε»

Όταν συνεργάζεστε με μία εταιρεία ενοικίασης, θα πρέπει να συνεννοηθείτε για κάποια πράγματα πριν αρχίσετε να κοιτάτε τα σχέδια. Επιβεβαιώστε το μέγεθος και τον αριθμό των τραπεζιών, τον αριθμό των καλεσμένων και ενημερώστε για το αν θα χρειαστείτε έξτρα τραπεζομάντηλα για το τραπέζι με την τούρτα ή το τραπέζι με τα ποτά. 

 

«Σκεφτείτε την μεγάλη εικόνα»

Αρχικά, σκεφτείτε πιο χρώμα θέλετε να επικρατεί στον χώρο. Έπειτα σκεφτείτε τι ατμόσφαιρα θέλετε να υπάρχει στην αίθουσα, γιατί τα σωστά τραπεζομάντηλα μπορούν να σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να πετύχετε το vibe που επιθυμείτε. Τα τραπεζομάντηλα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το event σας, καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν ένα δωμάτιο.

 

«Μην φοβηθείτε το χρώμα»

Φαντάζεστε μία εκλεπτυσμένη και απαλή χρωματική παλέτα? Μην περιορίζεστε σε λευκά τραπεζομάντηλα και χαρτοπετσέτες. Ένα τραπεζομάντηλο με χρώμα μπορεί να δώσει ακριβώς την τέλεια αντίθεση που θα μπορέσει να φωτίσει τον χώρο. 

 

«Εμπνευστείτε από άλλα στοιχεία της διακόσμησης»

Το να βρείτε το σωστό ύφασμα δεν είναι τόσο δύσκολο αν σκεφτείτε την υπόλοιπη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης. Βρείτε παρόμοια υφάσματα, που θα «δέσουν» όλο το ντεκόρ για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Αν, για παράδειγμα, φοράτε ένα νυφικό με δαντέλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δαντελένιο τραπεζομάντηλο, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά η ίδια υφή. 

 

Λοιπόν, μετά από αυτό το άρθρο μήπως θα αρχίσετε κι εσείς να σκέφτεστε πιο σοβαρά τι τραπεζομάντηλα θα χρησιμοποιήσετε στη γαμήλια δεξίωση? 

 

by Βάσια Καττή