7 Απλά Floral Centerpieces για τη γαμήλια δεξίωση


Έχετε φτάσει σε ένα σημείο που δεν ξέρετε τι κατεύθυνση να δώσετε στον ανθοπώλη σας για τον στολισμό της γαμήλιας δεξίωσης? Οι ιδέες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι αμέτρητες και καμιά φορά τόσο υπερβολικές, που δεν βοηθούν ένα ζευγάρι που θέλει να μείνει εντός ενός περιορισμένου budget. Ακόμη και αν ο προϋπολογισμός δεν είναι το κύριο μέλημά σας, μπορεί τα υπερβολικά centerpieces να μην είναι το στιλ σας. Διότι, μερικές φορές, η απλότητα είναι ακόμη καλύτερη.

 

Μην παρεξηγηθούμε όμως: όταν λέμε απλό, δεν εννοούμε βαρετό και αδιάφορο. Έχουμε δει μερικά κεντρικά διακοσμητικά για τη γαμήλια δεξίωση που είναι καθαρά και μίνιμαλ και εντελώς – μα εντελώς!- σύγχρονα.

 

Βέβαια το απλό δεν σημαίνει και απαραίτητα μίνιμαλ – μπορεί να σημαίνει ότι η ποσότητα των «συστατικών» που χρησιμοποιούνται στα centerpieces που έχετε επιλέξει να είναι περιορισμένη σε ένα ή δύο είδη λουλουδιών ή πρασινάδας. Ή μπορεί να σημαίνει ότι, αντί για ένα πλούσιο και υπερβολικό κεντρικό διακοσμητικό, εσείς να έχετε μία συλλογή με μικρότερα βάζα στα τραπέζια σας. 

 

Απλό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε επιλέξει μία μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, αλλά να χρησιμοποιείτε μόνο ένα σε κάθε βάζο! Ή, μπορεί να σημαίνει ότι επιλέγετε λουλούδια ενός μόνο χρώματος, για παράδειγμα μόνο λευκά, και να τα συνδυάζετε με πρασινάδα. Όπως και αν μεταφράζετε την απλότητα, υπάρχουν τόσο πολλοί τρόποι για να την ενσωματώσετε στον γάμο σας και στα κεντρικά διακοσμητικά της γαμήλιας δεξίωσης! 

 

Στη συνέχεια, θα βρείτε μερικά από τα αγαπημένα μας απλά, floral centerpieces.

 

#1: Κλαδάκια

 Κλαδάκια

Αυτό το δομικό centerpiece με τα πολλά κλαδάκια θα δείχνει φανταστικό στο κέντρο των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης συνδυασμένο με μερικά ακόμη μικρότερα βαζάκια για να το στολίσουν όμορφα. Σίγουρα κάτι απλό και εντυπωσιακό, μπορείτε να το πετύχετε ακόμη και με πολύ περιορισμένο budget.

 

#2: Σικ Λευκά

Σικ Λευκά

Ολόλευκα άνθη, συμπεριλαμβανομένων λευκών κρίνων, τοποθετήθηκαν σε απλά, γυάλινα δοχεία διαφορετικών σχημάτων για να πετύχουν ένα σικ και ρομαντικό αποτέλεσμα.

 

#3: Φούξια Πινελιά

Φούξια Πινελιά

Πλούσιες, φούξια μπουκαμβίλιες που «πέφτουν» χαλαρά από το τραπέζι, δίνουν χρώμα και ζωντάνια σε ένα κατά τα άλλα μίνιμαλ τραπέζι. Η απλότητα του τραπεζιού δίνει έμφαση στο centerpiece, το οποίο σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. 

 

#4: Χάλκινα και Λευκά Βάζα

Χάλκινα και Λευκά Βάζα

Συνδυάστε μικρά χάλκινα βάζα με μεγάλα ματ λευκά και γεμίστε τα με πρασινάδα και ελάχιστα λουλούδια (ή γρασίδι της πάμπας που είναι απόλυτη τάση) για μια μοντέρνα και απλή χρωματική παλέτα στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης.

 

#5: Mono-fleur

Mono-fleur

Χρησιμοποιήστε μόνο ένα λουλούδι. Συζητήστε με τον ανθοπώλη σας για να βρείτε το κατάλληλο λουλούδι ανάλογα με την εποχή και την ημερομηνία του γάμου σας (στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η πασχαλιά). 

 

#6: Τροπικά Centerpieces

Τροπικά Centerpieces

Ετοιμάζετε έναν καλοκαιρινό γάμο με τροπικό θέμα? Ζητήστε από τον ανθοπώλη σας να βρει μεγάλα πράσινα φύλλα και να τα τοποθετήσει σε απλά, γυάλινα βάζα. Τα μίνιμαλ δοχεία, σε συνδυασμό με την πρασινάδα, θα δώσουν ζωντάνια στα τραπέζια σας.

 

#7: Αγριολούλουδα

Αγριολούλουδα

Αντί για προσεκτικά σχεδιασμένα, σφιχτά και τακτοποιημένα λουλούδια, ζητήστε από τον ανθοπώλη σας κάτι πιο χαλαρό, ώστε να μοιάζει πιο φυσικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγριολούλουδα αντί για τα συνηθισμένα τριαντάφυλλα ή τις παιώνιες. 

 

by Βάσια Καττή