Γάμος την Άνοιξη: Παστέλ Αποχρώσεις για τη Γαμήλια Δεξίωση


Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές για τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης και ικανοποιούν τα περισσότερα ζευγάρια.Τα ήπια χρώματα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα θέμα θηλυκό και ταυτόχρονα ιδιαίτερο και διασκεδαστικό. Ρομαντικό και girly ύφος στο τραπέζι με φρέσκα λουλούδια στις ίδιες αποχρώσεις για να συμπληρώνουν τέλεια τη διακόσμηση. Τα macarons και τα cupcakes ταιριάζουν απόλυτα με τη διάθεση που δημιουργούν οι παστέλ αποχρώσεις. Και οι ιδέες είναι ατελείωτες. Συνεχίστε την ανάγνωση…

 

Για να σας βοηθήσουμε να αναδημιουργήσετε αυτό το απαλό ουράνιο τόξο των παστέλ χρωμάτων που θα γοητεύσει τους καλεσμένους σας, βρήκαμε πολλές, όμορφες ιδέες για να  διακοσμήσετε το χώρο της δεξίωσής σας. Τι λέτε? Θα ρίξετε μία ματιά?

 

Το Μυστικό

Το μυστικό για να δείχνουν υπέροχες οι παστέλ αποχρώσεις που επιλέγετε και όχι υποτονικές, είναι να χρησιμοποιείτε φυσικές πινελιές. Όπως για παράδειγμα μία κορδέλα λινάτσα. Χρησιμοποιήστε την για να δέσετε ανθοδέσμες, να στολίσετε σερβίτσια, ή να την τυλίξετε γύρω από βάζα και άλλα διακοσμητικά. Η τραχιά υφή και το χρώμα συνδυάζεται τέλεια με τις παστέλ αποχρώσεις, αφού τα απαλά, σορμπέ χρώματα που θυμίζουν όμορφα άνθη ταιριάζουν ιδανικά με τέτοιες πινελιές, που ουσιαστικά τα συνδέουν με τη φύση.

Κορδέλα λινάτσα.

 

 

Το Σκοινί

Αν το στιλ της δεξίωσής σας είναι περισσότεροvintageή gardenparty, μία πολύ ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε στον χώρο κάποιο σκοινί και να το διακοσμήσετε με floralεκτυπώσεις (όπως στην εικόνα που βλέπετε παρακάτω). Θα δώσουν μία διασκεδαστική πινελιά στη δεξίωσή σας, ενώ ταιριάζουν με όλες τις παστέλ αποχρώσεις.

Σκοινί με floralεκτυπώσεις.

 

 

Τα Λουλούδια

Τα φρέσκα λουλούδια είναι απαραίτητα σε μία δεξίωση που χρησιμοποιεί παστέλ αποχρώσεις. Τοποθετήστε πολλά πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων σας, δημιουργώντας έναν διάδρομο με λευκά μικρά βαζάκια και μέσα τους γλυκά άνθη σε παστέλ αποχρώσεις. Τα μικρά αυτά μπουκετάκια θα δώσουν ζωή στο τραπέζι και θα ταιριάξουν τέλεια με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Διάδρομος με λουλούδια σε τραπέζι.

 

 

Τα Σερβίτσια

Μία πολύ όμορφη ιδέα είναι να παίξετε με τα σερβίτσια των καλεσμένων σας. Έχοντας σαν βάση το λευκό, μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικά χρώματα στον καθένα, ροζ, κίτρινα, γαλάζια και φυστικί. Είναι μία εξαιρετική ιδέα, θα κάνει τους καλεσμένους σας να νιώσουν ξεχωριστοί, ενώ παράλληλα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το αποτέλεσμα θα είναι φορτωμένο ή κιτς. Είναι ακριβώς τέτοια η δύναμη των παστέλ χρωμάτων, που όσες αποχρώσεις και αν χρησιμοποιούνται στο ίδιο σημείο, το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι κομψό, ρομαντικό, διακριτικό.

Πιάτα σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις.

 

 

Extratip: Αν θέλετε μονοχρωμία στα σερβίτσια σας, μπορείτε να παίξετε με πολύχρωμες, παστέλ πετσετούλες ή χαρτοπετσέτες. Ίσως είναι μία ακόμη πιο ιδιαίτερη πινελιά!

http://www.aithouses.gr/blogImages/20/pastel-2.jpg

 

 

Τα Γλυκά

Σε αυτή την επιλογή χρωμάτων, η απόλυτη επιλογή γλυκών είναι τα macaronsκαι τα cupcakes. Επιλέξτε τα στις πιο ήπιες αποχρώσεις τους και θα δείτε ότι η αρμονία με τον χώρο θα είναι μοναδική. Διακοσμήστε τα cupcakesμε παστέλ ρίγες ή και φιογκάκια. Από την άλλη, μπορείτε να προσθέσετε στα γλυκά και macaronsσε πιο φυσικές αποχρώσεις, όπως είναι τα καφέ και τα κρεμ, για να δώσετε αυτή την φυσική πινελιά (το μυστικό, που λέγαμε παραπάνω).

http://www.aithouses.gr/blogImages/20/pastel-2.jpg

 

http://www.aithouses.gr/blogImages/20/pastel-2.jpg

 

http://www.aithouses.gr/blogImages/20/pastel-2.jpg

 

 

Ποιες παστέλ αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες σας? Τελικά τι χρώματα θα χρησιμοποιήσετε?

 

http://www.aithouses.gr/blogImages/20/pastel-2.jpg

 

by Βάσια Καττή